Yrityksille

Pohjallisten tuotanto

Yrittäjä, haluatko tarjota asiakkaillesi uusimman teknologian mukaista parasta mahdollista hoitoa? Tule yhteistyökumppaniksi OrthoPodo - pohjallisten tuotantoon!

Alla olevista vaihtoehdoista on mahdollista valita juuri sinun yrityksellesi sopiva paketti ja tulla osaksi OrthoPodo - perhettä.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä meihin numeroon 0400 541 487 tai (015) 515 383. Voit myös tulla käymään paikan päällä osoitteessa Tulliportinkatu 21 B 22, 57100 Savonlinna ja tutustua ammattilaistuotteisiimme henkilökuntamme opastuksella.

OrthoPodoScan

OrthoPodoScan on uusi tietokoneohjattu menetelmä, jossa jalkapohjat skannataan erityisellä tähän tarkoitukseen kehitetyllä skannerilla.

Menetelmään sisältyy skanneri ja tietokoneohjelma, jonka avulla ammattilainen voi analysoida esimerkiksi painojakaumia. Tämä kuuluu biomekaanisten tutkimusten ohella erikoispohjallisten valmistusprosessiin.

Jokaiselle potilaalle luodaan tiedosto, johon tallennetaan anamneesi ja tutkimustulokset. Näiden tiedostojen avulla tulevien skannausten vertailu aikaisempiin, sekä hoidon seuranta varmentuu ja helpottuu.

OrthoPodoCad

OrthoPodoCad on tietokonesovellus, jonka avulla ammattilainen suunnittelee digitaalisen skannaukseen perustuen yksilölliset erikoispohjalliset.

Helppokäyttöisen 3D-mallinnusohjelman avulla saadaan tarkka ja täydellisesti muokattava erikoispohjallismalli. Ohjelma sisältää runsaasti erilaisia peruselementtejä, joiden muokkausmahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja joita kehitetään jatkuvasti.

OrthoPodoCam

OrthoPodoCam on tietokoneavusteinen erikoispohjallisten valmistusmenetelmä. Siinä OrthoPodoCad -ohjelmalla suunniteltu pohjallismalli työstetään MemoFlex -materiaalista lähes lopulliseen muotoonsa erityisen automatisoidun jyrsinkoneen avulla. Ammattilaiselle jää täten vain pohjallisten reunojen hionta, sekä niiden päällystys asiakkaan haluamalla materiaalilla.

OrthoPodoLab

OrthoPodoLab mahdollistaa, että ammatinharjoittaja voi hankkia itselleen ainoastaan OrthoPodoScanin tai OrthoPodoScanin ja Cadin. Pohjallisinformaatio voidaan siirtää digitaalisesti yritykselle, jossa on OrthoPodoCam. Näin tehdessään ammattilaiselle jää joko skannaus ja biomekaanisten tutkimuksien suorittaminen, tai niiden lisäksi mallinuksen tekeminen, riippuen ammatinharjoittajan halusta ja yrityksen koosta. OrthoPodoFormulaan kuuluu, että ammatinharjoittaja voi halutessaan hankkia lisämoduuleja, kun yrityksen tarve sitä vaatii.